Pressemeddelelse RC1910, uge 16-2016

Randers Cykleklub af 1910
24.04.16 – Post Cup sejr til Mads Würtz Schmidt og oprykning til Frank Eriksen

Lørdag blev første Post Cup afdeling afviklet med Herning CK som arrangør af det årlige Grand Prix Herning. Et “Paris-Roubaix løb” med 17 grusvejsstykker på det 185 km lange løb. I løbet deltog 127 ryttere, og undervejs var der som sædvanlig mange kritiske situationer med en række punkteringer – også blandt favoritterne. Først efter sidste grusstykke kom der rigtig gang i udbruddene.

Jonas Gregaard Wilsly, Riwal kørte alene med ca. et halvt minuts forspring til førerfeltet, men med ca. 10 km til mål angreb Mads Würtz Schmidt, U23 verdensmester og tidligere junior vinder af Paris-Roubaix, og i løbet af kort tid indhentede han den førende Jonas Gregaard Wilsly og kørte fluks forbi ham “uden at hilse”. På de sidste kilometer ind i Herning by lykkedes det Mads Würtz Schmidt at holde forspringet og vinde løbet i suveræn stil. En anden Randers Profil Rasmus Mygind kørte ligeledes et meget flot løb, og besatte en fornem sjetteplads.

Det bliver spændende at følge sommerens Post Cup afdelinger inden Randers Cykleklub af 1910 den 18. september skal afvikle finalen. Måske bliver Mads den samlede vinder?

Søndag blev der afviklet cykelløb ved Nyborg. Her var RC af 1910’s Frank Eriksen igen på skamlen i D-klassens løb. Det blev det til en flot tredieplads, og dermed opnåede Frank de sidste point til oprykning til C-klassen.

Resultaterne:
(ryttere med * er RC1910 ryttere, der til dagligt kører på højere rangerende UCI/DCU teams):