Pressemeddelelse RC1910, uge 26-2016

Randers Cykleklub af 1910
03.07.16 – Sejr til Julie Alberte Thinggaard Schmidt i U11P, podieplads til Henrik Jensen i H60 og landsholdsudtagelse til juniorrytteren Mikkel Beck Olsen

Fredericia_07

Randers Cykleklub af 1910’s ryttere kørte lørdag det sidste landevejsløb inden sommerferien. Løbet blev kørt på en kuperet og teknisk rute ved Fredericia.

Det blev til sejr i U11 pige klassen til Julie Alberte Thinggaard Schmidt, og i Veteran H60 kunne Henrik Jensen også bestige podiet, idet han fornemt kørte sig ind på en 2. plads få sekunder efter vinderen.

I Junior klassen blev det til en 5. plads til Mikkel Beck Olsen, der om kort tid skal med juniorlandsholdet til etapeløb i Luxembourg.

Fredericia_03
Fredericia_06

I drengeklasserne kørte Mads-Emil Dupont Hougaard og Christopher Johansson rigtig flotte løb i hhv. U15 og U13 klasserne, hvor det blev til placeringer som nr. 19 og nr. 13.

I Veteran H50 blev det også til top 20 placeringer til René Krebs og Alex Madsen, der endte på placeringer som nr. 17 og nr. 19.

RC1910 rytterne holder nu sommerpause fra licens cykelløbene inden det i starten af august går løs med Randers Bike Week.