Pressemeddelelse RC1910, uge 35-2015

Randers Cykleklub af 1910
30.08.15 – Flotte placeringer til RC1910 rytterne

Cykelrytterne fra Randers Cykleklub af 1910 har haft en travl uge med cykelløb, hvor der har været to landevejsløb, et gadeløb og børne/unge rytterne har været til Danske Mesterskaber i både enkeltstart og samletstart.

Onsdag aften blev der kørt landevejsløb på en yderst kuperet rute ved Brædstrup. Der var flotte resultater til rytterne fra RC1910 i Veteran H40 klassen, hvor Michael Jensen kom på podiet som nr. 3 og Thomas K. Thomassen nr. 6. I Ungdom U17 blev det også til præmier, idet Casper Busk Jensen besatte løbets 4. plads og Oliver Farving blev nr. 9.

Fredag aften stod den på gadeløb i Kjellerup for eliterytternes vedkommende, og her viste de randrusianske ryttere rigtig flot kørsel. Løbet blev vundet af professionelle Lars Bak med randrusianske Rolf Nyborg Broge på en meget fornem tredjeplads.
Præmier var der også til Team RC1910 Eliterytterne, idet Kasper Würtz Schmidt, Mikkel Bahnsen, Nils Lau Nyborg Broge og Jesper Hansen blev hhv. nr. 7, 12, 16, og 19.

Lørdag blev der for seniorrytternes vedkommende kørt landevejsløb i det meget kuperede terræn ved Vejle.
I A-klassen var der stor splittelse i feltet, men de randrusianske ryttere formåede at holde sig med godt fremme, og det blev til præmier og top 20 placeringer til Rolf Nyborg Broge, Jamol Eastwood, Nils Lau Nyborg Broge og Kasper Würtz Schmidt som hhv. nr. 13, 15, 17 og 19.

I B-klassen blev Team RC1910 Elites Rasmus Hvarre nr. 6, og fik dermed også en præmie med hjem. Rasmus Hvarre har i den forgangne uge deltaget i de danske politimesterskaber, hvor han i mesterskabsklassen vandt guld i både enkeltstart og landevejsløb.

I de øvrige senior- og veteranklasser var rytterne fra RC1910 også med langt fremme i felterne, og det blev til præmier til Karsten Kousgaard i C-klassen som nr. 7, Alex Madsen i Veteran H50 klassen som nr. 8, og i Veteran H40 kom Thomas K. Thomassen og Michael Jensen ind som nr. 13 og 14.

Ved Børne/Unge DM, der blev kørt i Horsens, havde RC1910 tre ryttere til start. Lørdag blev der kørt enkeltstart, hvor alle tre fik præmie, og dermed kvalificerede sig til søndagens A-finaler i landevejsløb.
I enkeltstarten for Ungdom U17 ryttere blev Oliver Farving og Casper Busk Jensen nr. 19 og 23, mens det i landevejsløbet blev til en placering som nr. 30 til Casper og nr. 34 til Oliver. Mads-Emil Dupont Hougaard deltog i Børn U13 klassen, og her blev han nr. 18 på enkeltstarten og nr. 35 i landevejsløbet.

I næste uge køres der UCI World Cyling Tour Finale (også kaldet amatør VM) på danske grund, og her har flere ryttere fra RC1910 kvalificeret sig til at deltage i landevejsløbet, der køres søndag med start og mål i Aalborg.

Anders Krogh Jensen stiller op i klassen for 19-34 årige, Michael Jensen i 40-44 år, Ulrich Jung og Alex Madsen i klassen for de 50-54 årige, og den danske Veteran H60 mester, Henrik Jensen, stiller op i klassen for mænd mellem 60-64 år.