Pressemeddelelse RC1910, uge 38-2017

Jysk Fynsk Mesterskab Enkeltstart 2017_05

Randers Cykleklub af 1910
24.09.17 – Bronzemedalje til Mads-Emil Dupont Hougaard ved de Jysk-Fynske Mesterskaber i enkeltstart lørdag i Haderslev, og flere podieplaceringer i Esbjergs løb søndag.

Lørdag blev der kørt om medaljer i det Jysk-Fynske Mesterskab i enkeltstart. Kampen mod uret foregik ved Haderslev, og i U15 klassen blev det til en flot bronzemedalje til Mads-Emil Dupont Hougaard fra Randers Cykleklub af 1910.
Klubkammeraten Christopher Johansson, der er Dansk Mester i enkeltstart i U13 klassen, er rykket op i U15 klassen i sæsonens sidste løb, og han viste stor styrke blandt de ældre konkurrenter, og fik præmie som nr. 10 i U15 klassen.

Marius Linde nr. 3

I A-klassen kørte et par randrusianske ryttere sig i præmierækken, idet Nils Lau Nyborg Broge og Rasmus Mygind sluttede som hhv. nr. 7 og 10.

Søndag blev der kørt på landevejene ved Esbjerg, og her hentede Nils Lau Nyborg Broge en meget flot 2. plads i A rytternes løb over 146 km. I samme klasse blev Rasmus Mygind nr. 10.

I Veteran H-50 kom RC1910’s Alex Madsen på podiet som nr. 2, og hos de helt yngste i U11-klassen kunne Marius Engelbrecht Linde bestige podiets nederste trin som nr. 3.

Præmier var der igen til RC1910’s stærke U15 ryttere, hvor Mads-Emil Dupont Hougaard og Christopher Johansson sluttede i præmierækken som hhv. nr. 6 og nr. 8.

Efter denne weekend rykker Mads-Emil Dupont Hougaard op i U17 klassen.

Landevejssæsonen lakker mod enden, og i den kommende weekend køres traditionen tro de sidste løb i Tønder og Bov.