Pressemeddelelse RC1910, uge 05-2015

Randers Cykleklub af 1910
08.02.15 – Sejr til RC1910 Elites Jesper Hansen

Jesper Hansen fra Randers Cykleklub af 1910’s elite team kørte søndag endnu et cykelløb i Trinidad, hvor han er på træningsophold, og denne gang blev det til sæsonens første sejr.

Søndagens løb var et kriterium, hvor Jesper Hansen var klart bedst i spurten, og dermed kunne han bestige det øverste trin på sejrsskamlen.

I løbet af den næste måneds tid tager de fleste af Team RC1910 Elites ryttere på forskellige individuelle træningslejre rundt omkring i det sydlige Europa, så de kan forberede sig bedst muligt til den kommende sæson under varmere himmelstrøg.

Teamet får sæsondebut i slutningen af marts, hvor der skal køres cykelløb i Tyskland, og derefter forventer holdet at køre løb i Belgien i Påsken inden det går løs med de danske cykelløb i midten af april.

Randers Cykleklub af 1910
01.02.15 – Flot sæsondebut til RC1910 Elites Jesper Hansen

Team RC1910 Elites Jesper Hansen forbereder sig i øjeblikket til sæsonen med en længerevarende træningslejr i Trinidad.

Jesper Hansen kørte i dag årets første løb, hvor det blev til en flot 2. plads.
Løbet var på 85 km med en del stejle stigninger, og efter 45 km kom 6 mand af sted, denne gruppe blev senere reduceret til 3 ryttere.
Efter nogen rigtige små snørklede veje hen mod løbets slutning skulle spurten køres op ad en lille stejl stigning, hvor Jesper desværre måtte se sig slået i spurten om sejren, men en yderst fornem 2. plads blev det til i årets sæson debut.

Efter dagens løb udtaler Jesper Hansen: “det er fedt at være kommet i gang igen”.

Jesper Hansen forventer at deltage i flere løb under sin træningslejr.