Pressemeddelelse RC1910, uge 1-2014

Randers Cykleklub af 1910 – 05.01.14
– Nytårsappel i RC1910

2_69_vpRGu6xm5Z-538x

Læs også her og her

Randers Cykleklub af 1910 har i dag afholdt årets nytårsappel, omkring 60 af klubbens medlemmer mødte frem til træning på hhv. landevej og mountainbike med efterfølgende fælles spisning og formandens nytårsappel tale.

Formand, Jørgen Schmidt, kunne se frem mod et år med store forventninger til det sportslige og ikke mindst et travlt arrangements år.

Sportsligt 2014:
Vi går den nye sæson i møde med en forventning om, at vores ryttere kommer til at lave topresultater i langt de fleste klasser.

En noget større elite satsning end vi plejer hos A og B-rytterne bliver bestemt meget spændende at følge, og med de tidligere ryttere, Tommy Pedersen og Henrik Ginnerup ved roret er de unge mennesker i gode hænder, og vi glæder os til at følge deres udvikling. Team RC1910 Elite har en gennemsnitsalder på 22 år, og langt de fleste ryttere har trådt deres barnesko i vores klub, så vi er meget glade for at kunne følge dem endnu et skridt på vejen mod drømmen om en fantastisk cykelkarriere.

Udover RC’s egne elite ryttere, har vi i 2014 også fire RC medlemmer kørende på UCI teams.

Flere af vores veteranryttere (de ”unge” på +30 år) satser i år på at lave topresultater ved Veteran DM, og ikke mindst, via det store Gran Fondo i Danmark, prøve at kvalificere sig til VM finalen i Ljubljana i Slovenien. Det bliver spændende at følge alle deres projekter, for vi har en rigtig stærk flok i H-klasserne.

Spændende bliver det også at følge de yngre ryttere i U-klasserne, i sæson 2013 viste nogle af de nye unge rigtig stor vilje og fremgang, så vi tror på, at sæson 2014 bliver et gennembruds år for de unge RC’ere.

På MTB siden sørger den faste kerne for at vise RC flaget til et væld af MTB arrangementer året rundt.

På trænerfronten hos de unge er vi glade for, at eliterytter Mads Beck Olsen har sagt ja til at tage endnu en tørn med U17 og U19 rytterne. Hos børnerytterne er det Tommy Pedersen og formanden der tager en endnu en tørn.

Arrangementer 2014:
På arrangementssiden er vi igen i år fremme med en række lokale/interne klub løb som Vinter Prestige Cup på landevej, MTB Vinter Cup samt klubmesterskaber på både landevej og i terræn.

De store arrangementer kommer i år til at bestå af en blandet buket:
12. april Nishiki Landevejsløbet ved Harridslev – løbet vil blive kørt på en ny rute, hvor vi, som en ekstra sikkerheds foranstaltning, vil forsøge at få en del af ruten ensrettet,
1.-5. juli Randers Bike Week – i år med en ny gadeløbsrute i centrum
10. august Fjordløbet
14. september – De officielle Danske Mesterskaber i MTB disciplinen Eliminator
Derudover afholdes en MTB Webike Cup afdeling – dato endnu ikke fastlagt, men sandsynligvis i august.

Klubben:
På sponsorsiden sker der igen i 2014 lidt nyt på klub tøjet:
Mc Donalds har tegnet en ny to årig kontrakt med nyt design på bukserne.
Jørgen Schmidt Cyklers Eftf. er ny sponsor på trøjen i forbindelse med cykler til Team RC1910 Elite
Derudover mangler vi at færdigforhandle BDO Revision og der arbejdes i øjeblikket på et par nye tøj sponsorer.
Thor, Sparekassen Kronjylland, Dania Plast, Verdo, XL-Byg Vorup og Skala IT fortsætter også i 2014 som tøj sponsorer i klubben.

Som løbs sponsor er Nishiki igen med i 2014 til vores landevejsløb, og det samme gælder Randers Amtsavis og Thor i forbindelse med Fjordløbet. I forbindelse med Fjordløbet forventer vi også gentegning af Sparekassen Kronjyllands sponsorat.

Derudover er det en stor glæde, at de mange annoncører i vores klubblad stort set alle har valgt at fortsætte deres støtte til klubben.

Formanden sluttede af med at takke alle de frivillige hjælpere for indsatsen i 2013, og med et håb om, at de alle også er klar til en tørn i 2014.
En særlig tak lød der til Jens Peter Christensen og Bruno Jensen, som står for al vedligeholdelse af vores klubhus.