Pressemeddelelse RC1910, uge 14-2017

Randers Cykleklub af 1910
09.04.17
Randers cykelrytteren Mikkel Beck Olsen, der til daglig kører for DCU holdet Team Aura Energi sejrede søndag i B-klassens løb over 120 km ved Rødekro. Det tegner godt for Mikkel Beck Olsen, der satser på at rykke i A-klassen i løbet af få løb.

På Mors blev årets første DCU MTB løb kørt, og her sluttede Henrik Baltzersen fra det randrusianske Team Merida Astral Biking på en flot 6. plads i A-klassen.

Mads Würtz Schmidt kom i meget skarpt selskab ved det traditionelle brostensløb, Paris-Roubaix. Mads var udpeget som hjælperytter for Tonny Martin og Alexander Kristoff. Denne opgave låste ham lidt, men alligevel formåede Mads at gennemføre i de skrappe drenges selskab som bedste dansker på en placering som nr. 46.