Pressemeddelelse RC1910, uge 15-2017

Randers Cykleklub af 1910
17.04.17 – Den danske landevejssæson er skudt i gang

I påsken er der afviklet tre cykelløb i det Nordjyske – Thy, Hjørring og Aalborg var gået sammen om afvikling af de tre løb med samlede resultater til slut, ud over de normale placeringer.

Mads-Emil D. Hougaard sejr1

De yngste/ældste ryttere fra Randers Cykleklub af 1910 klarede sig overordentlig flot. Mads-Emil Dupont Hougaard sejrede i U15 ved løbet i Aalborg og hentede en fjerdeplads i Thy. Ved løbet i Aalborg kørte Mads-Emil alene hjem til målet, næsten 3 minutter foran nr. 2. Christopher Johansson hentede en flot skammel placering som nr. 3 i U13 ved Hjørrings løb.

I veteran H60 vandt Kai Pedersen i Aalborg med klubkammeraten Henrik Jensen på tredje pladsen.

I B-klassen hentede Mikkel Beck Olsen, Team Aura Energi to tredje pladser og en syvendeplads i de tre løb, hvilket gav Mikkel den sammenlagte sejr. Mon ikke vi snart ser Mikkel i den bedste række.

Hos A-rytterne blev det til præmier for Anders Krogh Jensen, Team OK Kvickly som nr. 6 i Thy, og for Nils Lau Broge, Team Aura Energi med en tolvteplads i Hjørring.

Christopher Johansson, RC1910

I udlandet har brødrene Würtz Schmidt ydet en fantastisk indsats i Holland og Belgien. Mads Würtz Schmidt var toneangivende i et otte mands udbrud over 200 km i Amstel Gold Race. Kasper Würtz Schmidt deltog i Liege-Bastogne-Liege for U23 ryttere i Belgien, som bl.a. går over den berygtede stigning La Redute.