Pressemeddelelse RC1910, uge 16-2014

Randers Cykleklub af 1910 – 20.04.14
– Flotte placeringer til Randers rytterne både nationalt og internationalt

Emil Ravnsholt kørte et flot løb i A-klassen ved cykelløbet i Hedehusene søndag.

Påsken har budt på rigtig mange flotte cykelresultater til cykelryttere fra Randers.

Mads Würtz Schmidt har været med det danske U23 landshold til et par U23 Nations Cup løb i den forløbne uge, og bedst gik det i Holland, hvor han fik en fornem andenplads ved den tredje afdeling af U23 Nations Cup – ZLM Tour i Holland. Mads var kun ganske få meter fra, at et soloudbrud var lykkedes, men måtte på de sidste centimeter se sig overspurtet, og besatte dermed løbets andenplads.
Onsdag før påske var Mads Würtz Schmidt med i U23 Nations Cup nr. 2 – La Cote Picarde, hvor det blev til placering som nr. 90.

Læs interview med Mads Würtz Schmidt her

I det franske har Rasmus Mygind, Team Trefor-Blue Water kørt et rigtig flot etapeløb over 5 dage med en samlet andenplads som resultat. Den samlede andenplads blev ”grundlagt” allerede på anden etape af Tour du Loir et Cher E Provost, hvor Rasmus besatte andenpladsen i et udbrud, som blev afgørende for hele løbet.

Læs interview med Rasmus Mygind her

På de hjemlige landeveje er det gået rigtig flot for Randers Cykleklub af 1910’s Elite A-ryttere. Emil Ravnsholt viste gode spurt evner, og kørte en fornem femteplads hjem i Hedehusene/Fløng CC’s Kriterium påskedag i samme tid som vinderen, og samme dag hentede Nils Lau Broge en flot niendeplads ved Cycling West, Vardes landevejsløb.
Ved Cycling West løbet nåede Kasper Würtz Schmidt igen op på skamlen som nr. 3 i B-klassen. Tredjepladsen kom i hus efter at et udbrud på fem mand kom i mål godt et halvt minut før næste gruppe.