Pressemeddelelse RC1910, uge 16-2015

Randers Cykleklub af 1910
19.04.15 – Mange præmier til rytterne fra Randers Cykleklub af 1910 og fornem kørsel af Mads Würtz Schmidt med U23 landsholdet

Mads Würtz Schmidt har i denne uge været med det danske U23 landshold til de første Nations Cup løb i Europa, og det blev til rigtig stor dansk succes med flere sejre til holdet.
I ZLM Tour vandt Danmark alle etaper og tog også den samlede sejr både individuelt og i holdkonkurrencen.
På 2. etape, som var en holdtidskørsel, var randrusianske Mads Würtz Schmidt med på danske vinderhold, og kan dermed notere sig for en etapesejr i U23 rytternes internationale Nations Cup.
Mads sluttede også på en flot 6. plads samlet i etapeløbet.

Team RC1910 Elites Mikkel Bahnsen kørte lørdag med i Liege-Bastogne-Liege for U23 ryttere på et danske mix hold, og her fik Mikkel meget brugbar erfaring og gode løbs kilometre med hjem i bagagen.
Løbet gik rigtig godt for ham, han kom igennem og sluttede som nr. 91 – denne placering kunne have været endnu bedre, hvis han ikke havde haft gear problemer på den berømte La Redoute stigning, men rigtig flot kørt i det hårdt besatte klassiker løb.

På de hjemlige landevej er der i weekenden kørt løb i Hobro lørdag og i Næstved søndag, mens der på MTB er blevet kørt første afdeling i Sram Liga Cuppen i Viborg.

I Hobro var A-rytterne fra Team RC1910 Elite igen godt med fremme gennem hele løbet, og i en lang periode var Jens Møller Pedersen og Kasper Würtz Schmidt med i et godt udbrud, der så rigtig lovende ud.
Desværre blev udbruddet hentet, og andre ryttere kom af sted, det betød, at RC Elite rytterne ikke var med helt fremme i kampen om podiepladserne, men alle mand sluttede i top 35 med Nils Lau Broge som bedste mand på en 12. plads.
Nr. 12 blev også Rasmus Esmann Ginnerup i Eliterytternes B-klasse.

Søndag var to af RC1910 Elite rytterne taget til cykelløb i Næstved, og her blev Jacques Stilling nr. 12 og Anders Krogh nr. 17.

Ved løbet i Hobro kørte rytterne fra Randers Cykleklub af 1910 også mange fornemme præmieplaceringer hjem i de øvrige klasser.
I Veteran H40 klassen hentede Henrik Jensen en 3. plads, mens Michael Jensen blev nr. 4.
Hos de lidt ældre veteranryttere i Veteran H60 blev det også til den 4. plads til Henrik Jensen.

I D-klassen var sidste års vinder af Randers Bike Week, Rickie Quist med godt fremme og besatte løbets 4. plads.

Hos de yngre ryttere blev det til præmie i Ungdom U17 klassen til Oliver Farving, og i U13 klassen blev Mads-Emil Dupont Hougaard igen nr. 6, og fik præmie for andet løb i træk.

Jonny Jørgensen blev nr. 15 i Veteran H50 klassen ved MTB Sram Liga løbet i Viborg.