Pressemeddelelse RC1910, uge 31-2014

Randers Cykleklub af 1910
03.08.14 – Mange flotte randrusianske resultater

Sommerpausen er ved at være ovre for de randrusianske cykelryttere, og i den forløbne uge har der været kørt både gadeløb, enkeltstart og MTB løb, hvor Randers Cykleklub af 1910 har haft ryttere til start.

Flotte tempo placeringer til Sebastian Ifversen (bagerst) og Mikkel B. Olsen (forrest)

De talentfulde U17 ryttere var til start i et enkeltstarts løb ved Herning søndag, og her viste Sebastian Ifversen, at han bestemt ikke har ligget på den lade side i sommerferien. I favoritdisciplinen kørte han sig ind på en fornem 3. plads, mens klubkammeraten Mikkel B. Olsen blev nr. 9 i løbet.

Det lover godt for de unge ryttere, når der om 3 uger skal dystes om DM medaljer i ungdomsklassen i både enkeltstart og samlet start ved Middelfart.

Jonny Jørgensen blev nr. 5 ved et MTB løb i Marselisborg Skoven søndag.

A/B Elite rytterne har haft en hård uge med 3 gadeløb i træk, og også her ser det ud til, at de randrusianske ryttere er kommet godt fra start efter den lange løbs pause i juli måned.

Torsdag gjaldt det den hårde rute i Hadsten, hvor den lange hårde Søndergade bakke skulle forceres temmelig mange gange.
RC1910 Elites ryttere Mikkel Bahnsen og Nils Lau Nyborg Broge gjorde det helt fantastisk i det stærke felt, og sluttede som hhv. nr. 11 og nr. 13.
Den randrusianske continental team rytter, Rasmus Mygind kørte rigtig stærkt, og var med i udbrud langt hen i løbet, men måtte slippe til sidst og blev nr. 6, mens Rolf Broge blev nr. 10.

Fredag var gadeløbs karavanen en tur i Skive, hvor der også blev kørt stærkt. Rasmus Mygind var igen med helt fremme, og besatte løbets 3. plads, mens de to spurtstærke RC1910 Elite ryttere Simon Bigum og Emil Ravnsholt kom ind som hhv. nr. 7 og nr. 11, godt kørt frem til spurten af de to klubkammerater Jacques Stilling og Jens Møller Pedersen, der også var med hovedfeltet hjem.
Rolf Nyborg Broge bliver nr. 6 i løbet.

Lørdag sluttede 3 hårde dage med gadeløb på en rute i Aalborg centrum. Løbet blev transmitteret direkte på TV3 Sport1, og det var en fornøjelse at se RC1910 Elite til start med hele 10 ryttere i løbet, vel nok et af dagens største hold, og de randrusianske farver blev vist rigtig flot frem på TV.

Feltet var samlet længe, men efter flere udbrudsforsøg blev hovedfeltet delt op i to grupper, hvor RC1910 Elite havde Simon Bigum, Mikkel Bahnsen og Jacques Stilling med helt fremme i finalen.
Der var flere udbrudsforsøg frem mod slutningen, og med 6 omgange igen forsøgte Jacques Stilling et solo udbrud, som holder i 2-3 omgange, da han bliver hentet rykker Jakob Fuglsang og Mads Würtz Schmidt kontra, og disse to ryttere holder hjem, hvor Mads Würtz Schmidt vinder en meget fornem sejr ved simpelthen at sætte Jakob Fuglsang fra hjul i de sidste skarpe sving.

I spurten om 3. pladsen kæmper de to RC1910 Elite ryttere, Simon Bigum og Mikkel Bahnsen om placeringerne, og slutter som nr. 7 og nr. 10 i løbet. Rolf Nyborg Broge sniger sig lige ind foran Simon, og bliver nr. 6 i løbet.

Alt i alt en rigtig god start på sensommer sæsonen for de randrusianske ryttere, hvor et par af B-rytterne er rigtig tæt på oprykning til A-klassen. Det gælder Mikkel Bahnsen, der har kørt meget imponerende i de tre gadeløb, og Sebastian Carlsbæk Møller.

*1. Mads Würtz Schmidt, Cult Energy Vital Water, 1.11.06
2. Jakob Fuglsang, Astana Pro Team, s.t.
3. Michael Carbel, Cult Energy Vital Water, 1.11.14
*6. Rolf Nyborg Broge, Team Designa Køkken – Knudsgaard, s.t.
7. Simon Bigum, Randers Cykleklub af 1910 Elite, s.t.
10. Mikkel Bahnsen, Randers Cykleklub af 1910 Elite, s.t.
22. Jacques Stilling, Randers Cykleklub af 1910 Elite, 1.12.07
26. Nils Lau Nyborg Broge, Randers Cykleklub af 1910 Elite, 1.13.14

01.08.14: Skive Folkeblad Gadeløb, Skive:
Elite klassen – 50,4 km:
1. Daniel Foder, Team TREFOR – Blue Water, 1.11.32
2. Michael Reihs, Cult Energy Vital Water, s.t.
*3. Rasmus Mygind, Team TREFOR – Blue Water, 1.11.51
7. Simon Bigum, Randers Cykleklub af 1910 Elite, 1.12.28
*8. Rolf Nyborg Broge, Team Designa Køkken – Knudsgaard, s.t.
11. Emil Ravnsholt, Randers Cykleklub af 1910 Elite, s.t.
16. Jacques Stilling, Randers Cykleklub af 1910 Elite, s.t.
17. Jens Møller Pedersen, Randers Cykleklub af 1910 Elite, s.t.
*19. Mads Würtz Schmidt, Cult Energy Vital Water, s.t.

*6. Rasmus Mygind, Team TREFOR – Blue Water, 1.12.43
*10. Rolf Nyborg Broge, Team Designa Køkken – Knudsgaard, – 1 omg.
11. Mikkel Bahnsen, Randers Cykleklub af 1910 Elite, – 1 omg.
13. Nils Lau Nyborg Broge, Randers Cykleklub af 1910 Elite, – 1 omg.
*29. Mads Würtz Schmidt, Cult Energy Vital Water, – 1 omg.

* = randrusianske ryttere på continental teams

30.07.14 – Brødrene Broge udtaget til landsholdet

Efter flot kørsel i foråret er Nils Lau Broge nu blevet udtaget til landsholdet.

Det danske landshold til Post Danmark Rundt er nu komplet, og det blev de to randrusianske brødre, Nils Lau Nyborg Broge og Rolf Nyborg Broge, der fik de to sidste pladser på Post Danmark landsholdet.

Nils Lau Nyborg Broge kører til dagligt for det lokale cykelhold fra Randers Cykleklub af 1910, Team RC1910 Elite, mens storebror Rolf Nyborg Broge normalt tørner ud for continental teamet Team Designa Køkken – Knudsgaard.
Rolf var også udtaget til Post Danmark landsholdet i 2013, og her gjorde han det rigtig godt, og kørte bl.a. i bakketrøjen i en periode.

Randers Cykleklub af 1910 er meget stolte over, at de to brødre er blevet udtaget – det har de fuldt fortjent efter et meget succesfuldt forår på landevejene.