Pressemeddelelse RC1910, uge 26-2017

Randers Cykleklub af 1910
02.07.17

Cykelrytterne fra Randers har i denne weekend opnået flotte resultater både på landevejen og ved MTB løb.

Landevejs programmet holder nu sommerferie indtil sidst i juli, hvor RC af 1910 holder NM for Veteraner og ugen efter Randers Bike Week. MTB rytterne kører DM ved Snejbjerg midt i juli.

Christopher Johansson sluttede rigtig flot ved at vinde to løb i Middelfart og Fredericia i klassen for Ungdom U13. Begge gange foran den regerende danmarksmester i klassen (Noah Nielsen, CC Hillerød).
Klubkammeraten Mads-Emil Dupont Hougaard blev begge dage nr. 5 i klassen for Ungdom 15 og hos veteranerne blev det til placering som nr. 2 for Henrik Jensen i H 60.

Mountainbike rytterne kørte XCO løb ved Aalborg, og her blev bedste resultat en 4. plads i Herre A for Henrik Balzersen, Team Merida Astral Biking