Pressemeddelelse RC1910, uge 37-2016 – Principia Løbet

Randers Cykleklub af 1910
18.09.16 – Sejre til Mads Würtz Schmidt, Henrik Jensen og Julie Alberte Thinggaard Schmidt i Principia Løbet/Post Cup finalen

Randers Cykleklub af 1910 afviklede søndag Principia Løbet, som samtidig var finalen i årets Post Cup serie.

mads-vinder

Løbet blev afviklet på en forholdsvis let rute omkring Harridslev, men da A-klassen skulle starte omkring middag blæste det lidt op, og Team Virtu PRO-Vélo Concept holdet med Mads Würtz Schmidt i spidsen gjorde løbet hårdt ved at køre i formidabelt tempo med over 45 km/t på de første 35 km. Det splittede det 105 mand store felt i flere grupper, hvor bl.a. Mads Würtz Schmidt og Kasper Würtz Schmidt sad med i første gruppe. Kasper udgik dog af løbet på et senere tidspunkt. Hen mod finalen af løbet, ca. 35 km fra mål, slap fire ryttere afsted i et afgørende udbrud, og her viste Mads Würtz Schmidt sin VM form ved at køre solo i mål som vinder på hjemmebanen.

julie-alberte-t-schmidt-vinder-u11p

Sammenlagt i Post Cuppen sejrede Troels Vinther, Riwal Platform Cycling Team, der med en 3. plads i dagens løb fik de sidste point til den endelige sejr.

I de øvrige klasser gik det også rigtig flot for deltagerne fra Randers Cykleklub af 1910. Henrik Jensen og Julie Alberte Thinggard Schmidt sejrede begge i suveræn stil i henholdsvis Veteran H60 og U11 pigeklassen.

Frederik Dupont Hougaard scorede en flot podieplacering som nr. 3 i U11 drengeklassen, mens det blev til 4. pladser i D-klassen til Karl Magnus Larsen og i Veteran H50 klassen til Alex Madsen.

Christopher Johansson fik præmie for en flot 7. plads i U13 drengeklassen, og i U15 drengeklassen var der igen præmier til Mads-Emil Dupont Hougaard og Jens Winther Brinkmann som hhv. nr. 8 og nr. 10.
I C-klassen var der præmie til Karsten Kousgaard, som nr. 8, og i Veteran H50 sluttede Henrik Albertsen og Ejnar Mogensen også med præmie i Principia Løbet som nr. 7 og 10.

Principia Løbet blev afviklet i fint vejr og uden uheld, og Post Cup løbet med mange store navne til start trak mange tilskuere til målområdet ved Korshøjskolen; men også ude på ruten var mange mødt frem for at følge løbet. Randers Cykleklub af 1910 fik en hel del ros for et perfekt afviklet stævne.

henrik-jensen-vinder-h60

Lørdag deltog flere ryttere i Odder CK’s landevejsløb, og her sejrede Randers manden Nils Lau Broge, Team WeBike i A-klassen.
Mads-Emil Dupont Hougaard og Jens Winther Brinkmann fik præmier i U15 drengeklassen som nr. 7 og 11, og hos de lidt ældre i Veteran H50 klassen hentede Alex Madsen en 12. plads.

Alt i alt en flot, flot cykelweekend til de randrusianske cykelryttere, der slutter den danske cykelsæson af i næste weekend med de traditionsrige løb i Tønder og Bov.